Engelsk for de fleste

Uden navn.jpg

For dig, der trænger til at få forbedret og sat lidt sving i dit engelsk…

Hvad vil vi især arbejde med? Vi vil primært bruge kortere tekster af berømte engelsksprogede forfattere, der både skriver helt fantastisk og er rimeligt nemme at læse.

Hvordan vil timerne forløbe? Vi vil hver gang læse en del passager højt sammen, afbrudt af samtaler om disse. Dette vil styrke den spontane samtale, samt udvide og nuancere dit sproglige udtryk og fluency. Derpå vil vi ofte kaste os ud i mere generelle samtaler, såvel sammen og parvist, relateret til hvad dagens tekst og forfatter åbner af garanteret uventet spændende perspektiver på os selv og vores tid.

Og grammatik og den slags?  Hver mødegang vil vi afsætte en fast tid til udjævning af de mest typiske grammatiske huller, via korte gennemgange og øvelser. Desuden vil vi  introducere et par effektive og nemt anvendelige sprogtekniske hjælpemidler.

Og hvad med forbedelse? Der vil være cirka ½ - 1 times forberedelse til hver gang. Stort set alt, vi skal læse og lave, vil du kunne finde nemt og dejligt gratis på nettet.

Og hvordan bliver jeg god uden at kede mig? Det væsentligste for både forbedringen af dit engelsk og for hyggen vil ligge i at give hinanden plads til at give lidt los på “neuroserne”, herunder ikke mindst den dersens frygt for at fejle. Dette er blot et håb, ikke et krav 🙂 

“Success is the ability to go from failure to failure without losing your enthusiasm”

(Winston Churchill)

 

Om underviseren: Jeg hedder Søren, er 50 år og har undervist i engelsk på gymnasium og vuc, aftenskoler og privat, i næsten 20 år. Udover engelsk er jeg også uddannet cand.mag. i filosofi og spansk.

Mail: soerenrisum@hotmail.com

Om niveauet på kurset: For dig der skal ruste dit engelske mhp senere eksaminer på gym/hf, nivellerer dette kursus såvel C som B niveau.

For øvrige: Bare du nogenlunde kan udtrykke dig og forstå engelsk, samt synes godt om det og har lyst til at bruge det og forbedre det, ja så:

Welcome onboard 🙂

––––

Holdnummer: 19210 – greendot.gif Ledige pladser

Dato: Tirsdag den 24. september 2019 kl. 17.00-19.00

Mødegange: 11 tirsdage

Mødested: Hejrevej 26, 2400 Kbh. NV

Pris: 800 kr. for 27 lektioner

Pensionist/ledig/studerende (Kbh.): 650 kr.

Tilmelding